Choď na obsah Choď na menu
 


5. 6. 2018

SVET KORYTNAČIEK

Vážení a milí podporovatelia,
pred približne 9 mesiacmi za mnou prišli páni Michal Barta a Jaroslav Valentín z Klubu chovateľov korytnačiek. Navrhli mi úzku spoluprácu. V priebehu pár hodín sme si povedali názory a myšlienky, kto čo a ako si predstavuje a aké úlohy a funkcie by mal v klube vykonávať. Dnes môžem povedať, že lepšie rozhodnutie ako súhlasiť s úlohou odborného garanta sa stať ani nemohlo.
web02.jpgPriznám sa, ani by ma vtedy nenapadlo, že za tento relatívne krátky čas sa nám podarí zorganizovať už tretiu akciu určenú členom klubu, odbornej a laickej verejnosti. Dva odborné semináre a práve skončená výstava sú dôkazom toho, že sme sa vybrali správnym smerom priblíženia týchto facsinujúcich zvierat Vám všetkým.
 
web01.jpgVýstava podľa mňa dopadla nad očakávania všetkých, ktorí sme svojou troškou prispeli k organizácii. Osobne však chcem poďakovať pani riaditeľke BZ Erike Mňahončákovej za poskytnutie priestorov, dekorácie a vybudovanie chovných priestorov. Predsedovi klubu Michalovi Bartovi, že sa mu podarilo vybaviť od chovateľov také vzácne zvieratá. Samostatné veľké poďakovanie patrí prvému podpredsedovi klubu Jaroslavovi Valentínovi, ktorý počas celého týždňa vybavoval, organizoval a pomáhal priamo na mieste pri prípravách výstavy.
Želám si, aby nás podobné akcie posúvali dopredu. Vždy je čo vylepšovať a už teraz sa teším na ďalšie spoločné akcie.

Róbert Kirchner
vedúci UV SPU